dilluns, 18 de maig del 2009

DELHI 18 JULIOL NIT - 19 JULIOL

DIA 18 JULIOL (DELHI) : dissabte Arrivem a les 24:00 a l'aeroport d' Old Delhi (INDIA GANDHI), situat a 24 km del cntre. Ens venen a recollir amb taxi per anar a l'hotel Incredible Home Stay.

Hem de canviar diners al banc (obert 24h) .
Hem de mirar els trens i l'oficina de turisme. ( L'oficina real de venda de bitllets de tren per a estrangers està al segon pis de la part esquerra de l'edifici de l'estació de New Delhi. Obre tots els dies excepte el diumenge i els bitllets o reserves es poden pagar amb rúpies o amb dòlars. )

L'opcio per anar de l'aeroport al centre de New Delhi (Connaught Place o Pajargang) o vice-versa és mitjançant un bus dels Ex-Servicemen's Air Link Transport Service (EATS) que costa 60 Rs i opera des de les 10 del matí fins a les 23'30 h. o sino amb Taxi : Al sortir de la terminal d'arribades a la dreta de l'entrada de la terminal internacional busqueu la Delhi Traffic Police Prepaid Taxi Booth (en teoria és el lloc idoni per trobar el taxi més barat a Delhi). El recorregut es paga per endavant i ja no s'ha de pagar res més al conductor, inventi l'excusa que s'inventi. A DELHI visitarem: -El Red Fort - dilluns tancat (11INR) 2KM de parets de pedra vermella de 18m d'alt al costat del riu i 33 m a la ciutat. A la nit a les 21:00 h fan l'espectacle de llum i so de 50INR . Les entrades s'agafen a la taquilla del Fort.

La gran mesquita o Jama Masjid - 150 INR la camera, i la visita s'ha de fer de 8:30 a 12:30h i de 13:45 a 30minuts abans de la posta de sol. demanar pujar al minarete sud (pagues a part 20 inr) Compte hem d'anar acompanyades d'un home, si no no es pot pujar!!

Mes coses a visitar: Si volem anar a New Delhi amb Richshaw : al costat sud del cercle central de la plaça Connaught Place, al carrer Rajiv Chowk, hi ha el quiosc dels Prepaid Auto-Rickshaw, on es pot comprar un recorregut en rickshaw a qualsevol lloc de la ciutat en base a unes tarifes teòricament fixes i establertes, pero tb s'ha de regatejar. ¿¿¿DUBTES??? Dormirem a PaharGanj ?? (hem de triar hotel!) per deixar maletes. Si volem, hi ha una consigna a Paharjang al costat de l'hotel Hare Rama Hare Krishna.

Turime: Al costat de India Tourist Delhi (p.108 Lonely) et donen un plano de la India i info gratis.

Dormim al tren cami de Jodhpur : sortim a les 22:35 ( 12 hores de cami)
Ja tenim comprat el BITLLET PER A JODHPUR (http://www.irctc.co.in) ( 361401122, num tren Train No 2463 Train Name RAJSTHN S KRANT
From Station DELHI S ROHILLA(DEE) To Station JODHPUR JN(JU)
Date 19/7/2009 Class 2A