dilluns, 27 de juliol del 2009

D Udaipur cap a Ajmer i Puskar

DIA 27
Arrivem a Ajmer amb un bus amb el que passem moltissima por, les carreteres son poc asfaltades, estrestes i el conductor sembla que vagi a apagar algun foc. Tota la nit hem estat botant duna punta a l´altre i a mes l autobus es bastant mes antic que el primer que vam agafar.

Parem enmig d una carretera on ens diuen que ja hem arribat, tot i que no ho veiem masa clar, baixem i esperem tal i com ens han dit, que el proxim bus ns vingui a recollir.
No ens acabem de creure que per alla pari cap bus, i agafem un rickshow cap a l'estacio d'autobusos d'Ajmer, i des d'allà un bus per tan sols 8 INR que amb mitja hora ens du cap a Puskar. Per fi ja som a la nostra destinació. Ara ve el mes dificil : aconseguir hotel.

Aqui ja ens esperen Rickshows, i mil comisionistes d'hotel seguint-nos en processor tot darrera per vendrens qualsevol cosa a qualsevol preu.

Parem a diversos hotels que posa a la guia i que no ens fan el pes, al final trobem el Heaven's House que és està molt bé, i que ens guarden una habitació que els queda, tot i que haurem d'entrar mes tard., el que no sabem es que no tindrem habitació i que haurem de tornar a recorrer Puskar per 4rta vegada en busca d'un hotel on ens deixin dormir. Estem rebentades...
Al final anem a dormir a l'Hotel Everest, que està be, i a més aqui coneixem la Mar i la seva mare, que són catalanes i que continuaran el viatge amb nosaltres fins a Agra.
A Puskar a cada carrer hi ha petits temples que la gent venera amb flors i pintures, te un aire mistic. Hi ha un munt de botiguetes pels carrers que venen plata, pero nosaltres hem no hem trobat la mateixa qualitat que a Udaipur.
Puskar és una petita ciutat amb un llac sagrat que nosaltres vam trobar sense aigua i no vam poder disfrutar dels banys sagrats a primera hora del mati, la ciutat es pot visitar en dos dies, i el mes interesant són els rituals als ghats , segons els induistes a la sortida del sol, els deus baixen al Ganges i al llac sagrat de Pushkar, i banyar-se a primera hora significa proximitat amb els deus i la seva benedicció.En aquesta ciutat santa, no es permès menjar carn, ni ous, ni alcohol, i és el lloc on va neixer Brahma, on trobem el seu temple on tothom hi va a resar.