dissabte, 25 de juliol del 2009

Canviem la ruta... ens dirigim a Udaipur

Dia 25 - 26

Decidim que despres de Jaisalmer anirem a Udaipur, no tenim ganes d anar a Jaipur, ja que ens han dit que es molt estressant, i suprimirem aquest desti de la nostra ruta. Jaissalmer esprecios, els temples Jainistes de dins el fort son molt treballats, i realment ha valgut la pena el pas per aquesta ciutat, mes tranquila que Jodhpur i per suposat que Delhi.
A mes a a Jaisalmer hem conegut en Dani un noi de Girona que ens ha acompanyat per el desert i tambe té el seguent desti a Udaipur, pero s ha trobat malament i continuem el nostre viatge soles .

Agafem un abutobus que ens costa 300 INR (uns 5 euros) cada una, pero es forca comfortable , i podem dormir bastant be, a mes la calor ja disminueix i durant els dos proxims dies tenim unes temperatures perfectes de 28 a 30 graus, arribem a les 5:00, busquem hotel, i trobem el Rana Castle (300Rs l'hab), i esmorzem al Namasté Cafe per 150 Rs.
Udaipur es molt bonic, tranquil, i podem fer forces compres, plata.. mocadors.. es una ciutat petita i a la zona on estem ja ens saluden i tot per el carrer.

La ciutat és preciosa hi ha un munt de petits temples i a cada moment la gent et pregunta d on ets, quan fa que som a l India, com ens diem, ( tb ens volen vendre vendre i vendre tota l estona , i n hi ha que demanen rupies per qualsevol cosa ) pero la majoria ho pregunten per curiositat, la gent es molt agradable tothom et vol ajudar, ja sigui perque entris a la botiga, pero si els dius que no t'ajuden igual, t indiquen com anar als llocs, i t expliquen el que els hi preguntes, sobre la seva cultura i el que ens pasa pel cap, ahh i ens miren tota l estona , i tothom es vol fer fotos amb nosaltres, les families, les dones i com no, tots els indis.

Visitem un temple on hi fan oracions, només hi ha dones resant i cantant, nosaltres ens asseguem darrera de tot i escoltem una bona estona.
Visitem el Jagdish temple, que és gratuit, i el Palau de la ciutat (50 Rs) i per acabar el Bangore Kiblanchy (60 RS) que son unes dances indies que valen molt la pena de veure.

Aqui coneixem en Mike , un canadenc professor d'historia, quin riure, tot un personatge!!!

Ens passem el dia regatejant, el rickshow , les aigues que comprem, tot, excepte els restaurants, i les entrades als llocs, serem unes expertes quan s hagi acabat el viatge. Ah i el menjar tambe es genial , penso aconseguir un llibre de receptes per cuinar menjar Indi un cop a casa, de fet ja se fer un pollastre amb curri, pinya i coco que pica pero es bonissim. També anem a un teleferic que ens porta a veure les vistes de tota la ciutat... be ja explicarem amb mes detall les aventures, només dir que hi hvam arribar amb un noi que s'ens va oferir per portarnos amb la moto , a totes dues!!!
.