dimecres, 22 de juliol del 2009

Daniabat Jodhpur Daniabat Jaissalmer

Dia 22/07/09 - Jaisalmer ... el mes interessant ? Els temples jainistes..

Avui estem a Jaisalmer, a l'oest de l'India, prop del desert del Thar, i la calor continua intensa i sofocant, pero a part d'aixo ens trobem molt be, i estem visitant totes les amb el planing tal com haviem pensat, ahir vam agafar un tren (Jodhpur-Jaissalmer) durant la nit amb sleeper class (310 Rs totes dues), sense aire acondicionat. I que hem de dir de la Sleeper class?? Doncs, que durant el viatge ens anava entrant sorra a dins el vago, els ventiladors fan una fressa impressionant, o sigui que el millor que hem pogut fer és : - dur taps per les orelles o l'mp3, portar un coixi inflable, un sac-llençol per dormir i la mascareta per taparnos els ulls, perque obren el llum cada dos per tres. . a més la maleta la poses als peus hi has de dormir ben arronsat, tota una experiència, pero jo vaig dormir com un tronc, no hi ha res com anar cansat.

Aqui hi ha mes tranquilitat que a les grans ciutats, podriem dir que es com un poble, i la gent no deixa de ser pesada per vendre el que tenen a les botigues, pero no tant com a la ciutat.
Jaisalmer éns agrada molt, hi ha els 7 temples jainistes (30 Rs tots 7) que son els mes treballats que hem vist en tot el viatge, la veritat per nosaltres es la ciutat que ha valgut més la pena de visitar.


Hem dormit a l'hotel Ganesh Guest House (350 Rs 3persones), ja que aqui hem conegut en Dani de Girona i hem compartit l'habitació. Hem esmorzat a Krishna Boulanguerie una truita bonissima i un lassi (75Rs c.u.) , dinat al Little Tibet, uns momos (raviolis) boníssims per 395 Rs tots 3, i sopat al Vyas Meal Service (240 Rs tots 3), ja veieu que encara que volguem gastar no podrem.
Demà farem un safari al desert amb camell, dormirem alla i despres ens dirigim a Udaipur encara no sabem com hi anirem, ja que aquesta part de ruta l hem modificat i ho fem diferent del planejat, per a fer una zona mes de poble que no pas de ciutat.
Molts petons desde Jaisalmer !