dijous, 23 de juliol del 2009

Desert dl Thar , desert????

Dia 23 - Jaisalmer :
Hem fet una ruta pel desert amb camells sota un sol sense compasio, aquesta nit farem nit al desert del Thar, i el que no sabem, 'es que ens espera una tempesta de sorra, una d aigua , i un llit molt poc comode... Hem contractat el safari amb Ganesh Travels, per 850 Rs (x pers) tot inclos .





La veritat es que hem passat una nit no massa bona, els guies, ens van donar unes "marfegues" dels camells, (ja us podeu imaginar la pudor) , i el pitjor es que es va posar a ploure i ens vam haver de tapar amb uns plastics .. si no hem agafat puces aqui, ja no n agafarem enlloc! Sort que ens ho agafem be, i ens fem un tip de riure nomes de pensar hi . Hem conegut uns austriacs que fan la volta al mon amb bici, uau, van fer amb 3 anys des d'Alaska a la Patagonia , aqui teniu la seva web :http://lausers.heim.at

Vam tornar dels camells a mig mati, i a les 3h del migdia ja agafavem el bus de 15 hores de Jaixalmer cap a Udaipur, amb classe sleeper, prou comode, sense oblidar que el conductor anava a fondo i la meitat de les carreteres eren sense asfaltar o sigui tota la nit botant, pero despres del desert hem dormit de cop .


.

2 comentaris:

Menxu ha dit...

No m'extranya que tothom hos miri , blanquetes , joves i boniques ... que voleu ??
es respira espiritualitat ??
no saps com t'envejo ,m'agrada que hos ho paseu tant be . gaudiu de cada segon...perque t'ho preguntaré tot .

Unknown ha dit...

EO!!!
Espero que tot sigui genial i tingeu un munt d'histories per explicar.
Ja queda menys i s'acosta el moment de torna.
Un mega petonas!!
Ahhh!! Tina hem empliat la family!!
Encara no té nom però és mascle i té uns 5 mesos. Boxer!!! És guapissim fliparas!!!
La teva germana Mariona.